Telefona Bakarken Mazgala Düşen Genç Ölümden Döndü

Bursa Yıldırım’da cep telefonuna bakarak yürürken kapağı açık bırakılan mazgaldan düşen genç, şans eseri kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'nde yaşanan olayda, telefonla konuşmak için dışarı çıkan bir genç, konuşmasının ardından dikkatini ekrana vererek yürümeye devam etti. Ancak site önünde kapağı açık bırakılan mazgala fark etmeyerek düştü. Ne olduğunu anlamayan genç, refleksle kendisini yukarı çekmeyi başardı.

Çevredekiler Yardıma Koştu

Gencin mazgala düştüğü anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Şans eseri sadece ufak sıyrıklarla atlatılan kazada, gencin yardımına çevrede bulunan vatandaşlar koştu. Görünmez kaza, mazgalların güvenli şekilde kapatılmasının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Olay Anı Kamerada

Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, gencin olayın şokuyla kısa bir süre şaşkınlık yaşadığı ve çevredekilerin yardımıyla mazgaldan çıkarıldığı görüldü. Kazayı hafif yaralarla atlatan genç, olayın şans eseri daha büyük bir facia ile sonuçlanmadığını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.