TEM Otoyolu Bahçeşehir Mevkiinde 15 Araçlı Zincirleme Kaza

TEM Otoyolu Bahçeşehir Mevkiinde 15 Araçlı Zincirleme Kaza

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada TEM Otoyolu'nda yoğun trafik oluştu. Kaza sonrası oluşan trafik, dron ile havadan görüntülendi.

Sabah saat 07.00 sıralarında, TEM Otoyolu Bahçeşehir mevkii Mahmutbey istikametinde meydana gelen zincirleme kaza, trafiği felç etti. Edinilen bilgilere göre, 59 AHK 717 plakalı tır, önündeki kamyona çarparak kazaya sebep oldu. Arkada ilerleyen araçların da birbirine çarpması sonucu toplamda 15 araç zincirleme kazaya karıştı.

5 Kişi Yaralandı

Kaza nedeniyle devrilen araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz net bir bilgi bulunmamaktadır.

Yoğun Trafik Havadan Görüntülendi

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nun Mahmutbey yönünde yoğun trafik oluştu. Kaza sonrası oluşan trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülendi. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Trafik ekipleri, kaza alanında güvenliği sağlamak ve trafiği yönlendirmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılar yapıldı. TEM Otoyolu'nun bu kesiminde sürüş yapacak olanların, yol durumunu kontrol ederek hareket etmeleri tavsiye edilmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler