Tercih Geleceğinizi Aydınlatır Konferansı Karapınar'da Gerçekleştirildi

Tercih Geleceğinizi Aydınlatır Konferansı Karapınar'da Gerçekleştirildi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Artı Kariyer Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Ali Bozgedik, Karapınar'da düzenlenen "Tercih Geleceğinizi Aydınlatır" konulu konferansta veli ve öğrencilerle buluşarak üniversite tercihleri hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Karapınar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Necmettin Erbakan Üniversitesi Artı Kariyer Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Ali Bozgedik'in katılımıyla "Tercih Geleceğinizi Aydınlatır" konulu bir konferans düzenlendi. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, üniversite adaylarının tercih sürecinde nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgilendirme yapıldı.

Konferansa Yoğun Katılım

Belediye Başkanı İbrahim Önal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet İçalan, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı konferans, büyük ilgi gördü. Konferansta konuşan Öğr. Gör. Ali Bozgedik, doğru tercih yapmanın önemine vurgu yaparak, üniversite adaylarının dikkat etmeleri gereken noktaları ayrıntılı bir şekilde anlattı.

Doğru Tercih Yapmanın Önemi

Öğr. Gör. Ali Bozgedik, üniversite tercihlerinde dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında şu bilgileri paylaştı: "Öğrenciler, kendilerine uygun bölümleri seçerken, yetenek ve ilgi alanlarını göz önünde bulundurmalıdırlar. Ayrıca, tercih edecekleri üniversitelerin sunduğu imkanlar, eğitim kalitesi ve mezuniyet sonrası iş olanakları da dikkate alınmalıdır."

Geleceğinize Işık Tutun

Konferansın sonunda, öğrenciler ve veliler, tercih süreci ile ilgili sorularını Öğr. Gör. Ali Bozgedik'e yönelttiler. Bozgedik, "Doğru tercihler, geleceğinizi aydınlatacaktır" diyerek sözlerini tamamladı. Konferans, katılımcılara tercih döneminde rehberlik edecek önemli bilgiler sunarak sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.