TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Federasyon Kurullarına İstifa Çağrısı

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Federasyon Kurullarına İstifa Çağrısı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, federasyonun kurullarına istifa çağrısında bulundu ve Türk futbolunun geleceğine dair umut dolu mesajlar verdi.

TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerin ardından teşekkür konuşması gerçekleştiren İbrahim Hacıosmanoğlu, federasyonun kurullarına önemli bir çağrıda bulundu. Hacıosmanoğlu, “Buradan federasyonun kurullarına çağrı yapıyorum. Biz oradaysak ona göre hareket edecekler ama etik olanı seçilen başkan ve yönetimin önünü açmak. Buradan kamuoyu adına talebim yarından tezi yok istifalarını makama sunsunlar” dedi.

Türk Futbolunun Geleceğine Dair Umutlu Mesajlar

Konuşmasında, kazananın kendisi değil, Türk futbolu olduğunu vurgulayan Hacıosmanoğlu, Türk futbolunu adaletli ve ahlaklı bir şekilde yöneteceklerini belirtti. Ayrıca, seçim sürecinde algı yönetmeye çalışanların varlığından bahsederek, Cumhurbaşkanına olan destek ve minnettarlığını ifade etti. “Biz çocukken Avrupa takımlarının maçlarına hayran kalıyorduk. Cumhurbaşkanımız futbolu seven birisi ve bu ülkeye çığır açtırdı” şeklinde konuştu.

Gizli Kahramanlara Teşekkür

Hacıosmanoğlu, son bir ayda yoğun bir tempoda çalıştıklarını ve bu yorgunluğun Türk futbolunu daha iyi bir geleceğe taşıyacağına inandığını söyledi. Zaferlerin kolay kazanılmadığını vurgulayan Hacıosmanoğlu, arkasında gizli kahramanların da bulunduğunu belirterek, onlara da teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.