Tırdan Kaçan Angus Otoyolda Trafiği Durdurdu

Tırdan Kaçan Angus Otoyolda Trafiği Durdurdu

Hatay-Adana TEM Otoyolu'nda bir tırın dorsesinden atlayan angus, trafiği durdurdu. Ekiplerin müdahalesiyle iğneyle sakinleştirilen hayvan, güvenli bir şekilde yakalandı.

Hatay'ın Payas ilçesi yakınlarında, Hatay-Adana TEM Otoyolu'nda ilginç bir olay yaşandı. İskenderun Körfezi'ndeki limandan başka bir noktaya taşınan angus, nakledildiği tırın dorsesinden atlayarak otoyola kaçtı. Hayvanın firarı nedeniyle otoyolda trafik durdurulmak zorunda kaldı.

Trafik Durdu, Uzun Kuyruklar Oluştu

Angus’un otoyolda dolaşması trafiğin akışını olumsuz etkiledi. Ekipler hemen müdahaleye geçerek hayvanı güvenli bir şekilde yakalamak için harekete geçti. Bu süreçte araçların durdurulması sonucu otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu.

İğneyle Sakinleştirildi

Olay yerine gelen ekipler, angusu iğne ile sakinleştirerek yakalamayı başardı. Angus’un yakalanmasının ardından trafik yeniden açıldı ve hayvan başka bir araca bindirilerek güvenli bir şekilde bölgeden uzaklaştırıldı.

Tırdan Kaçan Angus Otoyolda Trafiği Durdurdu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.