Togg'un Yeni Sedan Modeli T10F Yola Çıktı

Togg'un Yeni Sedan Modeli T10F Yola Çıktı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un önümüzdeki yıl piyasaya sunacağı ilk sedan modeli T10F'in test sürüşünü yaptı. Araç, mevcut SUV modelinden 80 kilometre daha fazla menzil sunacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bursa'nın Gemlik ilçesindeki Togg tesislerini ziyaret ederek, güvenlik ve dayanıklılık test süreçlerine başlanan T10F modelinin test sürüşüne katıldı. Kacır, sürüş deneyimini sosyal medya hesabından paylaşarak, Togg'un yeni modeline dair bilgiler verdi.

Bakan Kacır, "Türkiye'de Eylül ayından itibaren küresel güvenlik regülasyonlarına uyum sürecini başlattık. Togg, Genel Güvenlik Regülasyonları (GSR) 2 düzenlemelerine en hızlı şekilde uyum sağladı. Özellikle otonom sürüş kabiliyetlerine ilişkin bir deneyim gerçekleştirdim ve oldukça memnun kaldım" dedi.

Togg'un Yeni Sedan Modeli T10F Yola Çıktı

Togg T10F, Daha Uzun Menzil Sunacak

Bakan Kacır, Togg’un önümüzdeki yıl piyasaya süreceği T10F modelinin SUV modelinden 80 kilometre daha fazla menzile sahip olacağını belirtti. Kacır, "Model biraz daha spor bir yapıya sahip olmasına rağmen, sedan araçtan beklenen tüm özellikleri karşılayacak şekilde tasarlandı. Togg, hem Ar-Ge inovasyon alanında hem de üretim kapasitesiyle gurur kaynağımız olmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

Togg'un Yeni Sedan Modeli T10F Yola Çıktı

Togg'un yeni sedan modeli T10F, Türkiye'nin yerli otomobil markası için bir dönüm noktası olarak görülüyor ve bu alandaki yenilikçi çalışmalar büyük ilgi uyandırıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.