Trafik canavarı, anne ile çocuğunu market dönüşü yakaladı

Trafik canavarı, anne ile çocuğunu market dönüşü yakaladı

Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı. Kazada anne ve çocuğu yaralandı, sağlık durumları iyi.

Konya'nın Karapınar ilçesi Adalet Mahallesi'nde, 128031. Sokak'ta gerçekleşen kazada hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı.

Kazanın Ayrıntıları ve Yaralıların Durumu

Edinilen bilgiye göre, Y.E. idaresindeki 42 APH 450 plakalı hafif ticari araç ile A.A. idaresindeki 42 ATM 61 plakalı motosiklet çarpıştı. İhbar üzerine hızla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaparak yaralı motosiklet sürücüsü anne ve çocuğunu ambulansla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

Polis ekipleri, kazanın nedenini belirlemek için tahkikat başlattı. Kazanın nasıl meydana geldiği ve tarafların kusur durumu, yapılacak incelemeler sonucunda netlik kazanacak.

Trafik canavarı, anne ile çocuğunu market dönüşü yakaladı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.