Trafikte uyardığı kişi tarafından bıçaklandı

Trafikte uyardığı kişi tarafından bıçaklandı

Konya'nın Meram ilçesinde alkolü olduğu iddia edilen bir motosiklet sürücüsü, trafikte kendisini uyaran bir sürücüyü bıçaklayarak yaraladı. Olayda her iki taraf da hastaneye kaldırıldı.

Konya'nın Meram ilçesinde, saat 16.00 sularında Hacı Bayram Caddesi ile Hendek Caddesi kesişiminde yaşanan olayda, alkolü olduğu iddia edilen M.Ü. isimli motosiklet sürücüsü, 3 tekerlekli motosikletiyle trafikte tehlike yarattı. Cadde üzerinde bazı araçlara çarparak ilerleyen M.Ü., çevredeki sürücülerin dikkatini çekti.

Uyaran Sürücüyü Bıçakladı

M.Ü.'nün tehlikeli sürüşünü fark eden U.A. isimli vatandaş, aracından inerek M.Ü.'yü uyarmak istedi. Ancak bu uyarıya sinirlenen M.Ü., cebindeki bıçağı çıkararak U.A.'yı bacağından yaraladı. Olayın ardından kaçmaya çalışan M.Ü., ayağı takılarak yere düşüp kendisi de yaralandı.

Sağlık ve Polis Ekipleri Olay Yerinde

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılar M.Ü. ve U.A.'ya ilk müdahaleyi yaparak ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise olayla ilgili tahkikat başlattı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler