Tramvay Faciası: Dengesini Kaybeden Adam Hayatını Kaybetti

Tramvay Faciası: Dengesini Kaybeden Adam Hayatını Kaybetti

İstanbul Fatih Beyazıt Tramvay durağında iddiaya göre dengesini kaybederek raylara düşen bir adam, tramvayın altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Tramvay Durağında Korkunç Kaza

İstanbul Fatih'te, Beyazıt Tramvay durağında akşam saatlerinde yaşanan korkunç olayda, iddiaya göre dengesini kaybeden bir erkek şahıs tramvay raylarına düştü. Saat 21.30 sıralarında gerçekleşen olayda, raylara düşen şahıs gelen tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti.

Vatandaşlar Durumu Haber Verdi

Olay anında durakta bulunan diğer vatandaşlar, durumu fark ederek hemen vatmanı uyardı. Vatmanın tramvayı durdurmasıyla birlikte olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, itfaiye ekipleri tramvayın altında kalan şahsı çıkarmak için çalışmalarına başladı.

İtfaiye Ekiplerinin Zorlu Çalışması

Yaklaşık iki saat süren yoğun çalışmalar sonucunda, itfaiye ekipleri kaldırım taşlarını sökerek tramvayın altında kalan adamın cesedini çıkardı. Feci şekilde can veren adamın cesedi, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla İlgili İnceleme Sürüyor

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Olayın nasıl gerçekleştiği ve diğer ayrıntılar araştırılıyor. Tramvay seferleri ise geçici olarak tek taraflı olarak sağlandı.

Tramvay Faciası: Dengesini Kaybeden Adam Hayatını Kaybetti

Tramvay Faciası: Dengesini Kaybeden Adam Hayatını Kaybetti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.