Tüfek ve satırla ev basıp haraç isteyen şahsa meydan dayağı

Tüfek ve satırla ev basıp haraç isteyen şahsa meydan dayağı

Aksaray'da haraç talep eden bir kişi, akrabası tarafından tüfek ve satırla ağır şekilde darp edildi. Yaralı şahıs, polis ekipleri gelene kadar akrabasının üzerinde bekletildi.

Aksaray'da gece saat 02.00 sularında yaşanan olayda, haraç istemek amacıyla akrabasının evine tüfek ve satırla gelen şahıs, baba ve oğul tarafından ağır şekilde darp edildi. Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 5330 Sokak'ta meydana geldi.

İddiaya göre, 41 yaşındaki O.İ., 53 yaşındaki akrabası C.İ.'den haraç talep etmek üzere gece yarısı C.İ.'yi aradı. Haraç almak için C.İ.'nin evinin önüne tüfek ve satırla gelen O.İ., C.İ.'yi dışarıya çağırdı. Ancak, C.İ. ve oğlu S.İ., O.İ.'yi darp etmeye başladı. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle ağır yaralanan O.İ., kanlar içinde kaldı.

Kavgayı gören mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri gelene kadar O.İ.'nin kaçmaması için üzerinde bekleyen C.İ., ekiplerin gelmesiyle yaralı şahsa "Bir daha akıllı oluyorsun. Bunda bir daha af olmaz. Onu da sana söyleyeyim, akıllı ol oğlum" diyerek polislere teslim etti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, O.İ.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. O.İ.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Şahsın araçında yapılan aramada bir tüfek ve bir satır ele geçirildi.

Öte yandan, O.İ.'nin daha önce de baba ve oğlunun dükkanına gidip silah çekerek haraç istemesi nedeniyle şikayette bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili baba ve oğul gözaltına alınırken, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatıldı.

Tüfek ve satırla ev basıp haraç isteyen şahsa meydan dayağı

Tüfek ve satırla ev basıp haraç isteyen şahsa meydan dayağı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler