Tüm parasının üzerine soğuk bir su içecekti

Tüm parasının üzerine soğuk bir su içecekti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, dolandırıcıların hedefi oldu. Gönderdiği 10 bin TL'yi yetersiz bulan dolandırıcılar, "Sadaka mı gönderiyorsun" diyerek bankadaki tüm yatırımını göndermesini istediler.

Genç Kızın Hızlı Müdahalesi

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran genç bir kız, babası Mehmet Keskin'in uzun süredir telefonunun meşgul olduğunu ve bankada yüklü miktarda parası bulunduğunu belirtti. Dolandırıldığından şüphelenen kızın ihbarı ile harekete geçen emniyet ekipleri, kısa sürede belirtilen banka şubesine ulaştı.

Polislerin Hızlı Müdahalesi

Polisler, Mehmet Keskin'i banka şubesine girerken yakaladı ve telefondaki kişinin dolandırıcı olduğunu inandırmak için büyük çaba sarf etti. İlk etapta dolandırıcılara hesabında bulunan 10 bin TL'yi gönderdiği öğrenilen Keskin, bir süre sonra vadeli hesabındaki tüm parasını göndermek üzereyken durduruldu.

"Sadaka mı Gönderiyorsun" Diyerek Daha Fazlasını İstediler

Mehmet Keskin, dolandırıcıların kendisine polis olduklarını, kimlik bilgilerinin kopyalandığını ve bankadaki parasını belirtilen IBAN'a göndermesi gerektiğini söylediklerini ifade etti. Keskin, "3 saattir onlarla uğraşıyorum. 10 bin lira gönderdim. Bana paranın tamamını gönder, sadaka mı gönderiyorsun dediler" şeklinde konuştu. Neyse ki, banka görevlileri ve polislerin müdahalesi sayesinde dolandırıldığını anlayarak daha fazla para göndermekten vazgeçti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler