Turistten turiste kazık: Biri unuttu diğeri çaldı

Turistten turiste kazık: Biri unuttu diğeri çaldı

Nevşehir’de Kapadokya gezisi sırasında bir turistin unuttuğu çanta çalındı. Olayın şüphelisi, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Nevşehir’in Camicedit Mahallesi'nde, Kayaşehir yakınlarında bulunan bir caminin lavabosunda yaşanan hırsızlık olayı, turistler arasında endişe yarattı. Kapadokya’yı gezmeye gelen Özbekistan uyruklu İntizor Aıtbaeva, caminin lavabosuna çantasını unutarak ayrıldı. Daha sonra çantasının çalındığını fark eden Aıtbaeva, durumu polise bildirdi.

Hırsızlık Şüphelisi Ürgüp'te Yakalandı

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Yankesicilik Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturmada, çantanın Vietnam uyruklu 51 yaşındaki Ly The He tarafından çalındığı tespit edildi. Polis ekipleri, şüphelinin Ürgüp ilçesinde bir otelde konakladığını belirledi ve şahsı otel odasında yakalayarak gözaltına aldı.

Adli Aramada Çanta ve Değerli Eşyalar Bulundu

Ly The He’nin odasında yapılan adli aramada, çanta ile birlikte pasaportlar, 100 Euro, 300 Dolar, 7 bin 447 TL ve cep telefonu şarj aleti bulundu. Gözaltına alınan şüpheli, "hırsızlık" suçundan emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.