Türk Hava Yolları'ndan A Milli Futbol Takımı'na Reklam

Türk Hava Yolları, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile mücadele edecek A Milli Futbol Takımı için özel bir reklam filmi hazırladı. Filmde, teknik direktör Vincenzo Montella'nın pilot koltuğunda olduğu dikkat çekti.

Türk Hava Yolları (THY), 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda bu akşam TSİ 22.00'da Avusturya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'na özel bir destek sundu. Millilerin resmi sponsoru olan THY, maç öncesi ay-yıldızlı futbolculara başarılar dilediği bir reklam filmi yayınladı.

Reklam filminde, Türk Hava Yolları'na ait bir uçağın pilot koltuğunda A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Vincenzo Montella'nın yer aldığı gözlendi. Filmde, uçağın kalkış esnasında yapılan anonsta "A Milli Futbol Takımımıza zafer için çıktıkları bu yolculukta başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

EURO 2024'te Kritik Maç: A Milli Takım Avusturya ile Karşılaşıyor

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 son 16 turunda bu akşam TSİ 22.00'da Avusturya ile kritik bir maça çıkacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde Türk Hava Yolları'nın desteği, takıma moral ve motivasyon kazandıracak.

Türk Hava Yolları'nın Destekleyici Rolü

Türk Hava Yolları, sporun ve futbolun destekçisi olarak, ulusal takımlara ve spor organizasyonlarına olan katkılarıyla biliniyor. Bu özel reklam filmi ile A Milli Futbol Takımı'na verdiği destek bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler