Türk Telekom, 79 Milyon İndirmeyi Geçen Uygulamasını Yeniledi

Türk Telekom, 79 Milyon İndirmeyi Geçen Uygulamasını Yeniledi

Türk Telekom, 2023'te 79 milyonu geçen indirilme sayısına ulaşan uygulamasını güncelleyerek kullanıcılara daha iyi bir dijital deneyim sunmayı hedefliyor. Şirket, yenilenen uygulamasını modern tasarım trendlerine uygun olarak tasarladı.

Yenilenen Uygulama ile Daha Fazla İşlem Kolaylığı

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, "Türk Telekom olarak Türkiye'nin dijital dönüşümünde öncü rol oynuyoruz. Türk Telekom uygulaması, müşterilerimizin birçok işlemi dijital kanallarda gerçekleştirmesini sağlayarak hayatlarını kolaylaştırıyor. Yeni yetkinlikler ve teknolojik trendlerle geliştirdiğimiz hizmetlerimizle, müşterilerimize uçtan uca dijital bir deneyim sunmayı sürdürüyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygulamamızı sürekli geliştiriyoruz" dedi.

Mobil, Evde İnternet ve Tivibu İşlemleri Tek Bir Yerde

Yenilenen uygulama, mobil, evde internet, ev telefonu ve Tivibu aboneliklerine ilişkin işlemleri kolaylıkla gerçekleştirme imkanı sunuyor. Kullanıcılar, uygulama üzerinden ürün hesapları arasında geçiş yapabilir, abonelik işlemlerini güvenle gerçekleştirebilir ve evde internet müşterileri modem şifrelerini diledikleri yerden değiştirebilir.

Online İndirimler ve Hediye Fırsatları

Yeni müşteriler, uygulama üzerinden mobil ve evde internet aboneliklerinde ek indirimli teklifler ve çeşitli hediye fırsatlarından yararlanabilir. Ayrıca, yüksek hız ihtiyacı olan kullanıcılar internet hızlarını artırabilir ve zamandan tasarruf edebilir. Evde internet taahhütlerini yenilemek isteyenler, uygulama üzerinden geçerli teklif ve hediyeleri görüntüleyebilir.

Türk Telekom Servisleri ve Avantajlar

Mobil hat sahipleri uygulama üzerinden taahhüt, tarife ve paket bilgilerini görüntüleyebilir, ek paket ve tarife değişiklikleri yapabilirler. Faturasız hat kullanıcıları, kredi kartlarını kaydederek işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir ve avantajlı fiyatlardan yararlanabilir. Ayrıca, yurt dışı çağrı ayarları ve TL gönderme gibi işlemler de uygulama üzerinden yapılabilir.

Türk Telekom mobil hat sahipleri, belirli günlerde "Sil Süpür" oyununda internet ve dakika gibi hediyeler kazanabilir, Muud ve E-Dergi gibi servisleri ücretsiz kullanabilir. Bi" Dünya Fırsat platformu aracılığıyla, evde internet ve mobil müşterilere tatilden hazır giyime, eğitimden eğlenceye kadar birçok kategoride indirim fırsatları sunuluyor.

Türk Telekom, 79 Milyon İndirmeyi Geçen Uygulamasını Yeniledi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler