Türk Yıldızları 30 Ağustos’ta Ankara'da: Sonic patlamaya dikkat

Türk Yıldızları 30 Ağustos’ta Ankara'da: Sonic patlamaya dikkat

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Türk Yıldızları, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Ankara semalarında etkileyici bir gösteri uçuşu yapacak. Ankara Valiliği, yüksek ses düzeyine karşı Ankaralıları uyardı.

Türk Hava Kuvvetleri bünyesinde yer alan ve ulusal akrobasi timi olarak tanınan Türk Yıldızları, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara semalarında gösteri uçuşu yapacak. Türk Yıldızları, her yıl olduğu gibi bu yıl da izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatmayı hedefliyor.

Valilikten Gösteri Uçuşu İçin Uyarı

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Ankara’da Türk Yıldızları tarafından prova ve gösteri uçuşlarının gerçekleştirileceği duyuruldu. Açıklamada, şehir merkezi üzerinde yapılacak bu uçuşlar sırasında oluşabilecek yüksek ses seviyeleri nedeniyle Ankaralıların tedirginlik yaşamamaları gerektiği vurgulandı. Valilik, uçuş programını kamuoyuyla paylaşarak vatandaşları bilgilendirdi.

Prova ve Gösteri Uçuşları Ne Zaman?

Türk Yıldızları’nın 30 Ağustos'ta gerçekleştireceği gösteri uçuşları öncesinde, 29 Ağustos tarihinde prova uçuşları yapılacak. Ankaralılar, iki gün boyunca gökyüzünde Türk Yıldızları'nın nefes kesen akrobasi manevralarını izleyebilecekler.

Türk Yıldızları 30 Ağustos’ta Ankara'da: Sonic patlamaya dikkat

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.