Turkcell Mayıs Ayında GB'ları İkiye Katlıyor

Turkcell Mayıs Ayında GB'ları İkiye Katlıyor

Turkcell, 30. yıl kutlamaları kapsamında mayıs ayında tüm müşterilerine büyük bir sürpriz yaparak GB'ları, SMS'leri ve dakikaları ikiye katlıyor.

Turkcell, 30. yılını kutlamak için müşterilerine muhteşem bir jest yapıyor. Mayıs ayında başlayacak olan kampanya ile Turkcell'lilerin ve yeni müşterilerin paketlerindeki GB'lar, SMS'ler ve dakikalar ikiye katlanacak. Bu özel kampanya ile Turkcell, sadık müşterilerine ve yeni katılanlara daha fazla iletişim imkanı sunmayı hedefliyor.

Turkcell'in Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, kampanyayı şu sözlerle duyurdu: "30 yıldır Turkcell olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya odaklandık. Bu önemli dönüm noktasını kutlamak için, müşterilerimizin GB, SMS ve dakikalarını ikiye katlayarak onları mutlu etmek istedik. Bu kampanya sadece bir başlangıç. Şirketimizin 30. yıl kutlamaları boyunca müşterilerimize daha fazla sürpriz ve avantaj sunmaya devam edeceğiz."

Turkcell, kampanyaya katılmak isteyen müşterilere katılım talebini Turkcell uygulaması Hediye Havuzu sekmesinden, Turkcell İletişim Merkezi ve Turkcell Müşteri Hizmetleri aracılığı ile ya da 30. YIL yazıp 2200'a SMS göndererek yapabileceklerini bildirdi. Katılım talebi sonrası müşterilere talep sonucu SMS ile bildirilecek.

Operatörün 30. yıl kutlamaları kapsamında müşterilerini sevindirecek pek çok farklı kampanya ve yeniliği de hayata geçirmeyi planladığı belirtiliyor. Turkcell, geleceğe yönelik "uçtan uca teknoloji sağlayıcısı" vizyonunu sürdürerek ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğini vurguluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler