Türkiye - Çekya EURO 2024 Maçını Istvan Kovacs Yönetecek

Türkiye - Çekya EURO 2024 Maçını Istvan Kovacs Yönetecek

Türkiye ile Çekya, EURO 2024 F Grubu'ndaki son maçlarında karşı karşıya gelecek. Maçın hakemliğini Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs yapacak.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) kapsamında Türkiye ve Çekya, F Grubu'ndaki son maçlarına çıkmaya hazırlanıyor. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvanın önemli karşılaşması 26 Haziran Çarşamba günü TSİ 22.00'de Hamburg'da bulunan Volksparkstadion'da oynanacak.

Maçın Hakem Kadrosu

Maçı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs yönetecek. Kovacs'ın yardımcılıklarını ise Vasile Marinescu ve Ovidiu Artene üstlenecek. Dördüncü hakem olarak Norveç Futbol Federasyonu'ndan Espen Eskas görev alacak. VAR (Video Yardımcı Hakem) sisteminde ise Polonyalı Tomasz Kwiatkowski bulunacak.

Kritik Mücadele

Türkiye ve Çekya arasında oynanacak bu önemli maç, her iki takımın da gruptaki son durumu açısından büyük önem taşıyor. Futbolseverler, merakla beklenen bu karşılaşmanın sonucunu öğrenmek için Volksparkstadion'da buluşacak.

Türkiye, gruptaki son maçında galip gelerek üst tura çıkma şansını artırmayı hedefliyor. Çekya ise aynı şekilde galibiyet arayışında olacak. Bu heyecan dolu karşılaşmanın sonucunu sabırsızlıkla bekleyen futbolseverler, TSİ 22.00'de ekran başında olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler