Türkiye Kupası Finali Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Oynanacak

Türkiye Kupası Finali Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Ziraat Türkiye Kupası finalinin Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı. İşte detaylar...

Türkiye Kupası Finali Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Oynanacak: TFF, Beşiktaş ve Trabzonspor Başkanları Karar Aldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya gelerek önemli bir karara imza attı. Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinin Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşeceğini duyurdular.

Toplantı sonrası yapılan basın açıklamasında, final maçının yanı sıra bazı detaylar da paylaşıldı. İşte toplantıdan çıkan önemli noktalar:

Mehmet Büyükekşi: "Bu Maç Yeni Bir Başlangıç Olacak"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yapılan toplantının ardından yaptığı açıklamada, final maçının yeni bir başlangıç olmasını arzuladıklarını belirtti. Futbolun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu vurgulayan Büyükekşi, maç için 50 bin Türk Bayrağı dağıtılacağını ve taraftarların bayram edasıyla mücadeleyi izleyeceğini ifade etti. Ayrıca, final maçı olması sebebiyle yarı otomatik ofsayt sistemi uygulanacağını ve yabancı VAR hakeminin görev alacağını da sözlerine ekledi.

Hasan Arat: "Centilmence Bir Maç Olmasını Diliyorum"

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, toplantının Türk futbolunun özlediği bir birliktelik örneği olduğunu belirterek, maçın centilmence ve şenlik içerisinde geçmesini temenni etti. Güvenlik önlemleri ve tribün bölünmesi konularında yapılacak çalışmalara da değinen Arat, şehit yakınları ve gazilere ayrılacak özel tribünlerin önemine vurgu yaptı.

Ertuğrul Doğan: "Türkiye'ye Farklı Mesajlar Vereceğiz"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, final maçının Türk futbolunun birlikteliği için önemli olduğunu belirterek, taraftarların centilmence bir tavır sergileyeceklerinden emin olduklarını ifade etti. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşecek maçın Türkiye'ye ve dünyaya farklı mesajlar vereceğini dile getirdi.

Türkiye Kupası finali, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir etkinlik olacak. Final mücadelesi, 19:00'da başlayacak olan konserle birlikte başlayacak ve Türk futbolunun dostluk ve birlik mesajlarını tüm dünyaya iletecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.