Ümmü Döğer'in Cenaze Töreninde Gözyaşları Sel Oldu

Ümmü Döğer'in Cenaze Töreninde Gözyaşları Sel Oldu

Konya'da oturduğu apartmanın önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden 4 çocuk annesi Ümmü Döğer son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, dün sabah 09.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nişantaş Mahallesi Şahinağa Sokak üzerinde meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre, ekmek alıp evinin önüne gelen 42 yaşındaki Ümmü Döğer, arkadaşı olduğu belirtilen 44 yaşındaki Arafa Yıldırım’ın silahlı saldırısına uğradı. Zanlı Yıldırım, Döğer’e 3 el ateş ettikten sonra silahı kendi kafasına doğrultarak intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan Ümmü Döğer ve Arafa Yıldırım, kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti.

Ümmü Döğer'in Cenaze Töreninde Gözyaşları Sel Oldu

Cenaze Töreni Gözyaşları İçerisinde Gerçekleşti

Ümmü Döğer için bugün öğle namazını müteakip Harmancık Mezarlığı’nda cenaze namazı kılındı. Döğer’in cenazesine babası, çocukları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Namazın ardından cenaze, Harmancık Mezarlığı’nda gözyaşları içerisinde defnedildi.

Ümmü Döğer’in vefatı, ailesi ve sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, hayatını kaybeden Döğer’in çocukları ve yakınları yaşanan bu acı olay karşısında derin bir üzüntü içinde olduklarını belirtti.

Ümmü Döğer'in Cenaze Töreninde Gözyaşları Sel Oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler