Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya podyumda baş manken oldu

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya podyumda baş manken oldu

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, bir erkek giyim markasının defilesinde baş manken olarak podyuma çıktı. Oyuncunun sergilediği performans izleyenlerden tam not aldı.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, bir erkek giyim markasının 2025 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu tanıttığı defilede baş manken olarak yer aldı. İkitelli'de fabrika bahçesinde gerçekleşen etkinlikte Petekkaya, bir yıl boyunca markanın yüzü olarak sahnede olacağını açıkladı. Oyuncunun podyumdaki performansı, moda dünyasından tam not aldı.

Ünlü İsimler Defilede Buluştu

Defileye iş, sanat ve moda dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Cengiz Kurtoğlu, Nuri Alço, Faik Öztürk, Mahsun Kırmızıgül ve Kubat gibi isimler, SKY Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kaya ve eşi Melis Kaya tarafından karşılandı. Defilede ayrıca dans gösterileri ve müzik dinletisi katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

'Sete Gitmeyi Özledim'

Etkinlikte konuşan Erkan Petekkaya, bu deneyimin kendisi için farklı olduğunu belirterek, "Daha önce podyumda böyle bir tecrübem olmamıştı. Sabah gelirken rol yapacağımı düşündüm, prova da yaptım" dedi. Podyum deneyiminin ardından ekranlara döneceğini duyuran Petekkaya, "Yaklaşık iki yıldır projelerden uzaktaydım, ancak Adana'da çekimleri başlayacak olan yeni bir dizi ile ekranlara dönüyorum" şeklinde konuştu.

Cengiz Kurtoğlu: 'Tribute Albümüm Olmaz'

Defileye katılan bir diğer ünlü isim olan Cengiz Kurtoğlu ise müzik kariyerine dair açıklamalarda bulundu. "Stüdyoya bir daha girmem" diyen Kurtoğlu, şarkılarının hatıralarını geride bıraktığını ifade etti. Tribute albüm düşüncesine ise sıcak bakmayan sanatçı, "Benim şarkılarımda şifreler var, çocuklarım bile çözemez" dedi.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya podyumda baş manken oldu

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya podyumda baş manken oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.