Ünlü Şarkıcı Metin Arolat, Sahnede Fenalaşarak Hayatını Kaybetti

Ünlü Şarkıcı Metin Arolat, Sahnede Fenalaşarak Hayatını Kaybetti

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı'nda sahnede şarkı söylerken fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 52 yaşındaki sanatçı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

İstanbul Kozyatağı'nda bir otelde sahne alan ünlü şarkıcı Metin Arolat, performansı sırasında aniden fenalaşarak yere yığıldı. Kalp masajı yapılan Arolat, hızla hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Ünlü sanatçının 52 yaşında hayatını kaybetmesi sanat dünyasında büyük üzüntü yarattı.

Demet Sağıroğlu'ndan Duygusal Açıklama

Sanatçı dostu Demet Sağıroğlu, Metin Arolat'ın vefat haberini alır almaz hastaneye gitti. Sağıroğlu, basına yaptığı açıklamada Arolat’ın sağlıklı görünmesine rağmen son zamanlarda diyet yaptığını belirtti. Sağıroğlu, “Çok yakın arkadaşımdı, çok özel bir insandı. Gülerek gitti, menajeri çok neşeli olduğunu söyledi” dedi. Arolat'ın sahnede kötüleştiğini ve kısa bir süre sonra yere yığıldığını aktaran Sağıroğlu, kalbinin birkaç kez durduğunu ancak yeniden çalıştırılamadığını ifade etti.

Sanat Dünyasında Büyük Üzüntü

Metin Arolat’ın ani ölümü, sanat dünyasında büyük bir üzüntüyle karşılandı. 52 yaşındaki sanatçının, birkaç sene önce annesini kaybettiği ve bu kaybın üzerinde büyük bir yük oluşturduğu ifade edildi. Sevenlerine başsağlığı dileyen Demet Sağıroğlu, Arolat’ın her zaman gülen yüzüyle hatırlanacağını söyledi.

Ünlü Şarkıcı Metin Arolat, Sahnede Fenalaşarak Hayatını Kaybetti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.