Üvey babanın karıştığı çocuk kavgası ölümle sonuçlandı

Üvey babanın karıştığı çocuk kavgası ölümle sonuçlandı

Konya'nın Meram ilçesinde yaşanan olayda, 48 yaşındaki üvey baba S.İ, oğlunun tartıştığı 15 yaşındaki Süleyman Armıtdalı'nı bıçaklayarak öldürdü. Cinayet sonrası mahallede gerginlik yaşandı.

Dün öğlen saatlerinde Konya'nın Meram ilçesi Çaybaşı Mahallesi Tahtatepen Sokak'ta meydana gelen olayda, 15 yaşındaki B.Ç. ile Süleyman Armıtdalı arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve çevredeki vatandaşların müdahalesiyle gençler ayrıldı.

Üvey Baba Olay Yerine Geldi

B.Ç., yaşanan olayı üvey babası S.İ.'ye anlattı. Bunun üzerine S.İ., olay yerine gelerek Süleyman Armıtdalı'na bıçakla saldırdı. Karın bölgesinden ağır yaralanan Süleyman Armıtdalı, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Üvey babanın karıştığı çocuk kavgası ölümle sonuçlandı

Cenaze ve Sonrası Gerginlik

Hayatını kaybeden Süleyman Armıtdalı'nın cenazesi, bugün Saraçoğlu Eski Mezarlıkta defnedildi. Cenaze töreni sonrasında, acılı yakınları S.İ.'nin evine taşlı saldırıda bulundu. Polis ekipleri, Süleyman Armıtdalı'nın yakınlarını güçlükle sakinleştirdi ve olayın daha da büyümesini önledi.

Üvey babanın karıştığı çocuk kavgası ölümle sonuçlandı

Polis Soruşturmayı Sürdürüyor

Olayın hemen ardından cinayet şüphelisi S.İ., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.