Uygulama noktasında durdurulan şahıs polisi polise şikayet etti

Uygulama noktasında durdurulan şahıs polisi polise şikayet etti

Aksaray'da uygulama noktasında durdurulan bir araçta yolcu olarak bulunan ve askeri personel olduğunu belirten şahıs, aracının sürekli durdurulmasından şikayetçi oldu. Polisleri polise şikayet eden şahıs, basın mensuplarına da talimat verdi.

Aksaray'ın Hacı Hasanlı Mahallesi Kalealtı Caddesi'nde gece yarısı yaşanan olayda, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla bir uygulama gerçekleştirdi. Şüphe üzerine durdurulan 68 HA 101 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan genç bir şahıs, aracının sürekli durdurulmasından şikayet ederek polisleri polise şikayet etti.

"1 Haftadır Sürekli Arama Yapılıyor"

Üst ve araç araması yapılmak istenen araçta yolcu konumunda bulunan genç, uygulamada görevli amire, "1 haftadır gereksiz bir şey var. 1 haftadır benim arabamı sürekli silah için arıyorlar" diyerek aramanın art niyetli olduğunu ifade etti. Bu sırada basın mensupları tarafından görüntülenmekte olduğunu fark eden şahıs, basın mensuplarına dönerek "Çekmenize gerek yok, askerim ben, kapat şunu" şeklinde talimat verdi.

"Oğuzhan Bu Kime Çalışıyor?"

Polis ekiplerince sakinleştirilmeye çalışılan şahıs, bu kez yanında bulunan arkadaşına dönerek basın mensubunu kastederek, "Oğuzhan bu kime çalışıyor?" diye sordu. İşlemlerin tamamlanmasının ardından tekrar araca binen şahıs, basın mensuplarına "Paylaş tamam mı aslan parçası" diye seslenerek olay yerinden uzaklaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.