Vakaya giderken ters yola giren ambulans kaza yaptı

Vakaya giderken ters yola giren ambulans kaza yaptı

Karaman'da sabah saatlerinde meydana gelen kazada, vakaya giden ambulans ters yola girerek otomobille çarpıştı. Neyse ki kazada yaralanan olmadı, ancak araçlarda maddi hasar oluştu.

Karaman'ın Beyazkent Mahallesi Şehit Hamza Çetin Bulvarı üzerinde sabah saatlerinde bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, D.B. yönetimindeki 70 HD 418 plakalı ambulans, acil bir vakaya gitmekteyken yanlışlıkla ters yola girdi. Aynı anda 1017. Sokak'tan dönüş yapan M.E. idaresindeki 42 HK 310 plakalı Tofaş marka otomobil ile çarpıştı.

Sağlık ve Polis Ekipleri Olay Yerinde

Kaza sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Şans eseri kazada herhangi bir yaralanma meydana gelmedi, ancak araçlarda ciddi maddi hasar oluştu.

Olayla İlgili Tahkikat Başlatıldı

Vakaya giden ambulansın yerine başka bir ambulans yönlendirilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olayın detaylarının belirlenmesi ve sorumluların tespit edilmesi için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Vakaya giderken ters yola giren ambulans kaza yaptı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.