Vali Vahdettin Özkan Konya’ya veda etti

Vali Vahdettin Özkan Konya’ya veda etti

Konya Valiliği görevinden Manisa Valiliği'ne atanan Vali Vahdettin Özkan, düzenlenen veda programıyla Konyalılara duygusal bir veda konuşması yaptı. Özkan, görev süresince yürüttüğü projeleri ve hizmet anlayışını anlatarak teşekkürlerini sundu.

Konya Valiliği'nden Manisa Valiliği görevine atanan Vali Vahdettin Özkan, Konya'dan ayrılmadan önce Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen veda programına katıldı. Programa milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

"Konya'ya Hizmet Etmek Büyük Bir Onurdu"

Veda konuşmasında duygusal anlar yaşayan Vali Özkan, görev süresince Konyalılardan büyük destek gördüğünü belirterek, "4 yılı aşkın süredir büyük bir onurla hizmet ettiğim Mevlâna diyarı Konya'dan ayrılıyorum. Hemşehrilerimizin muhabbetini her daim yanımda hissettim" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı ve Bakanlar Kurulu'na teşekkür eden Özkan, Konya'ya hizmet etme fırsatını bulduğu için minnettar olduğunu dile getirdi.

"İnsanı Odağına Alan Hizmet Anlayışıyla Hareket Ettik"

Görev süresi boyunca birçok projeye imza attıklarını belirten Özkan, "Eğitimden sağlığa, sanayiden tarıma birçok alanda önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Kamu hizmetlerinin kesintisiz sunulmasını ve halkın refahını artırmayı hedefledik" dedi. Özkan, özellikle Covid-19 salgını ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler gibi zor dönemlerde Konyalılarla birlikte omuz omuza çalıştıklarını ifade etti.

Yeni Konya Valisi İbrahim Akın'a Başarı Dileği

Vali Özkan, konuşmasının sonunda Konya Valiliği'ne atanan İbrahim Akın'a yeni görevinde başarılar diledi. Konyalılarla kurduğu gönül bağının her daim kendisi için önemli olacağını vurgulayan Özkan, "Konyalı hemşehrilerime ve mesai arkadaşlarıma arz-ı veda ediyor, sevgi, selam ve saygılarımı sunuyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.