'Yaban Hayvanları Zararsız' Derken Saldırıya uğradı

'Yaban Hayvanları Zararsız' Derken Saldırıya uğradı

Ankara Kızılcahamam'da doğa fotoğrafçısı Ömer Melih Demirbaş, eliyle beslediği tilkiyle bağ kurduğunu anlattığı röportaj sırasında tilkinin saldırısına uğradı.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yaşayan doğa fotoğrafçısı Ömer Melih Demirbaş, ormanlarda yaban hayatını fotoğraflayarak doğayla iç içe bir yaşam sürüyor. 3 ay önce ailesiyle piknik yaparken yanına gelen bir tilki ile aralarında özel bir bağ kurduğunu belirten Demirbaş, bu süre boyunca tilkiyi iki günde bir tavuk ciğeriyle beslemeye başladı. Eliyle beslediği tilkiyle kurduğu bu bağ, Demirbaş için doğanın ve yaban hayatının ne kadar kıymetli olduğunu gözler önüne serdi.

'Yaban Hayvanları Zararsız' Derken Saldırıya uğradı

Demirbaş, tilkiyle olan hikayesini şu sözlerle anlattı:
"Bu tilkiyi 3 aydır besliyorum. Onunla güzel bir anda tanıştım. Piknik yaparken yanımıza geldi ve ona bir şeyler verdik. Ondan sonra bir isim taktım ve ertesi gün tekrar geldim. Bir gönül bağımız oluştu."

"Gönülden Gönüle Bir Bağ Oluştu"

Tilkiyle kurduğu bu özel ilişkiye dikkat çeken Demirbaş, insanların yaban hayatı ile kurabilecekleri derin bağları şu sözlerle ifade etti:
"Tilkiyle kurduğumuz bağ, sevginin ve sevilmenin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Sürekli buraya gelerek doğadaki yaşamı ve hayvanları anlamaya çalışıyorum. Dil olarak anlaşamasak da gönülden gönüle bir bağ kurduk."

'Yaban Hayvanları Zararsız' Derken Saldırıya uğradı

"Yaban Hayvanları Zararsız" Dedi, Tilkinin Saldırısına Uğradı

Demirbaş, İHA muhabiri ile yaptığı röportajda yaban hayvanlarının tehlikesiz olduğunu dile getirirken ilginç bir olay yaşandı. Röportaj sırasında, "Yaban hayatındaki hayvanlar aslında zararsız. Siz onlara tehdit olmadığınız sürece" ifadesini kullanan Demirbaş, o anlarda beslediği tilkinin saldırısına uğradı. Tilki, Demirbaş'ın gömleğini ısırarak çekmeye çalıştı. Sakinliğini koruyan Demirbaş, bu olayı doğal bir tepki olarak nitelendirdi.

'Yaban Hayvanları Zararsız' Derken Saldırıya uğradı

Demirbaş'ın doğayla kurduğu bu bağ ve yaşadığı bu ilginç anlar, yaban hayatının güzelliğini ve aynı zamanda öngörülemezliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.