Yarışırken çarpıştılar: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Konya'da yarış yaptığı öne sürülen iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada İbrahim Öztürk hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan Beyşehir Çevre Yolu'nda saat 23.00 sıralarında meydana gelen trafik kazası, yürekleri dağladı. İddiaya göre, yarış yapan iki motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de ağır yaralandı.

Yarış Yaptıkları İddia Edildi

Kaza, İbrahim Öztürk yönetimindeki 42 AUS 736 plakalı motosiklet ile F.B.'nin kullandığı 06 DVS 824 plakalı motosikletin çarpışmasıyla meydana geldi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yarışırken çarpıştılar: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Sürücüler Hastaneye Kaldırıldı

Kazada ağır yaralanan iki motosiklet sürücüsü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Numune Hastanesine kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen İbrahim Öztürk, hastanede hayatını kaybetti. Diğer sürücü F.B.'nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yarışırken çarpıştılar: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri, kazanın kesin nedenini belirlemek amacıyla detaylı inceleme başlattı. İki motosikletin yarış yapıp yapmadığı ve kazaya etki eden diğer unsurlar araştırılıyor.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.