Yediemin otoparklarını hedef alan çete yakalandı

Yediemin otoparklarını hedef alan çete yakalandı

Mersin'in Erdemli ilçesinde, yediemin otoparklarına teslim edilen araçları parçalara ayırıp satan suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Erdemli ilçesinde yediemin otoparklarına teslim edilen araçları parçalara ayırarak satan organize bir suç örgütüne yönelik kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan incelemeler sonucunda, suç örgütüne üye olduğu belirlenen 7 şüpheli tespit edildi.

Eş Zamanlı Operasyonla Şüpheliler Yakalandı

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Mersin, Adana ve Gaziantep'te eş zamanlı operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, belirlenen 7 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Operasyon sırasında yapılan aramalarda, çok sayıda araç ve motosiklet parçası ele geçirildi.

6 Şüpheli Tutuklandı

Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler