Yeni Meram Sanayi Sitesi'nde yangın paniği

Konya'nın Meram ilçesinde bulunan Yeni Meram Sanayi Sitesi'nde çıkan ahşap malzemelerin yanmasıyla başlayan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Konya'nın Meram ilçesinde bulunan Yeni Meram Sanayi Sitesi'nde çıkan yangın, çevredeki iş yerlerine de sıçradı. Olay, bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş yerinde bulunan ahşap malzemelerin bilinmeyen bir nedenle alev aldığı bildirildi.

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın, yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak yangın sırasında 5 iş yerine daha sıçradığı belirtildi.

Yangınla ilgili olarak başlatılan tahkikat devam ediyor. İtfaiye ekipleri ve diğer yetkililer, yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Konya Meram'da meydana gelen bu olayda can kaybı veya yaralanma olmadığı bilgisi paylaşılırken, maddi hasarın boyutuyla ilgili detaylı bir değerlendirme yapılacağı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler