Yeni Müfredata Uygun Ücretsiz Ders Kitapları Dağıtıldı

Yeni Müfredata Uygun Ücretsiz Ders Kitapları Dağıtıldı

2024-2025 eğitim-öğretim yılı için hazırlanan ücretsiz ders kitapları, yeni müfredata uygun olarak 81 ilde öğrencilere ulaştırıldı. Ankara İl Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, kitapları öğrencilerin sıralarına kendi elleriyle bıraktı.

Yeni müfredata göre hazırlanan ders kitapları, 81 ilde öğrencilere verilmek üzere sıralarına yerleştirildi. Ankara İl Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, hazırlanan kitapları sınıflara bizzat dağıttı. Koçak, müfredatı değişen kitapların dağıtıma hazır olduğunu ve pazartesi günü tüm öğrencilerin kitaplarına kavuşacağını belirtti.

Bakan İmzalı Mektuplar Dağıtılıyor

Yeni müfredatla birlikte kitapların, öğrencilerin akademik yükünü hafifleteceğini ifade eden Koçak, 9 Eylül itibariyle kitapların öğrencilere ulaşacağını söyledi. Her sene olduğu gibi bu yıl da öğrencilere Bakanın imzasını taşıyan mektuplar dağıtılacak. Mektupların depolara ulaştığını ve okullara dağıtımının başladığını açıklayan Koçak, "Cuma gününe kadar tüm mektuplar dağıtılmış olacak" dedi.

Yeni Müfredata Uygun Ücretsiz Ders Kitapları Dağıtıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.