Yeni TFF Başkanı'ndan Konyaspor'u sevindirecek haber!

Yeni TFF Başkanı'ndan Konyaspor'u sevindirecek haber!

İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni başkanı oldu. Hacıosmanoğlu'nun başkan seçilmesinin ardından ilk icraat olarak yabancı sınırını değiştireceği öğrenildi.

Ankara'daki bir otelde gerçekleştirilen genel kurulda başkanlık seçimi tamamlandı. 281 delege tarafından kullanılan oyların 134’ünü İbrahim Hacıosmanoğlu, 129’unu Mehmet Büyükekşi aldı. 18 oy ise geçersiz sayıldı. Böylece İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF'nin yeni başkanı oldu.

Yönetim Kurulu Seçiminde Sonuçlar

Genel Kurulda yapılan yönetim kurulu seçiminde ise İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesi 121 oy alırken, Mehmet Büyükekşi'nin listesi 71 oy aldı ve 1 oy geçersiz sayıldı. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetimi, genel kurulda elde ettiği bu destekle göreve başladı.

Hacıosmanoğlu'nun İlk İcraatı: Yabancı Sınırında Değişiklik

Seçim öncesinde yabancı sınırını değiştireceğini belirten İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, bu vaadini yerine getireceği ve kısa süre içinde yeni yabancı sınırını açıklayacağı ifade ediliyor. Yeni yönetimin yabancı sınırını artıracağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.