YKS kalemleri köy okullarına dağıtılacak

YKS kalemleri köy okullarına dağıtılacak

Afyonkarahisar Gençlik Merkezleri, YKS sınavına giren öğrencilerin kullanılmış kalemlerini toplayarak, köy okullarındaki öğrencilere destek oluyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezleri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'ndan (YKS) çıkan öğrencilerin kullandığı kalemleri toplayarak köy okullarına destek olmak amacıyla bir kampanya düzenledi.

Öğrencilerin Eğitimine Destek

Yapılan açıklamada, "Bu yıl kalem toplama kampanyası gerçekleştirdik. Sınavdan çıkan öğrencilerimizden topladığımız kalemleri köy okullarındaki öğrencilere ulaştırarak onların eğitim ihtiyaçlarına katkıda bulunacağız" denildi. Bu anlamlı kampanya ile öğrencilerin eğitimine destek olmayı amaçladıklarını belirten yetkililer, toplanan kalemlerin köy okullarındaki öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacağını vurguladı.

Öğrenciler Teşekkür Etti

Sınavdan çıkan öğrenciler, etkinliği düzenleyen Gençlik Merkezlerine teşekkür ederek, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin eğitimdeki eşitsizlikleri azaltmada önemli bir rol oynadığını ifade ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler