Yol kenarındaki otları ve ağaçları yakıp kaçtılar

Yol kenarındaki otları ve ağaçları yakıp kaçtılar

İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda 2 genç, yol kenarındaki otları ve ağaçları yakarak yangına neden oldu. Yangın, itfaiyenin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda saat 14.30 sıralarında meydana gelen yangın, 2 gencin yol kenarında bulunan otları yakıp kaçmasıyla başladı. Rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangın, geniş bir alana yayılıp ağaçlara da sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin yoğun çabaları sonucu yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları yapıldı. Olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Vatandaşların Tepkileri

Yangına tanık olan çevredeki vatandaşlar, olaydan dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti. Yangın nedeniyle zarar gören ağaçlar ve hayvanlar için duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

"Ağaçlara ve Hayvanlara Yazık Oldu"

Yangına tanık olan Hasan İlci, olay anını şöyle anlattı: "Burada işimi bitirdikten sonra depoya gelince dumanların yükseldiğini gördüm. Buraya koşup geldiğimizde büyük bir yangın olduğunu gördük. İki gencin otları yakıp kaçtığını söylediler. O sırada yangın büyüdü. İtfaiyeyi aradık gelip söndürdü. Bu memleket hepimizin. İnsanlar neden böyle yapıyor? Ağaçlara ve hayvanlara yazık oldu" dedi.

Yangının Sonuçları

Yangın, kısa sürede itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu kontrol altına alındı. Ancak yangın sırasında birçok ağaç ve hayvan zarar gördü. Polis ekipleri, yangını başlatan gençlerin tespiti ve yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yol kenarındaki otları ve ağaçları yakıp kaçtılar

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.