Yurtiçi Kargo, Türk Ekonomisine En Çok Katkı Sağlayan 30 Şirket Arasında

Yurtiçi Kargo, Türk Ekonomisine En Çok Katkı Sağlayan 30 Şirket Arasında

Türk ekonomisine katkı sağlayan lider şirketler arasında bulunan Yurtiçi Kargo, Türkiye İtibar Akademisi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Kent Üniversitesi tarafından hazırlanan 2024 Ekonomiye Fayda Endeksi raporunda dördüncü kez üst üste ödüllendirildi.

Türkiye İtibar Akademisi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Kent Üniversitesi tarafından yayınlanan 2024 Ekonomiye Fayda Endeksi raporuna göre, Yurtiçi Kargo, Elmas kategorisinde listelenen tek kargo şirketi oldu. Araştırma, Türkiye genelinde TÜİK’in standart örneklemi üzerinden, NUTS 2 bölge sınıflaması kullanılarak toplam 14 bin kişiyle yapılan görüşmelerle gerçekleştirildi. Şirketler; ürün/hizmet performansı, yönetim performansı ve sosyal fayda gibi kriterlere göre derecelendirildi.

Fatih Önyol: "Yatırımlarımıza Hız Kesmeden Devam Edeceğiz"

Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol, araştırma sonuçları hakkında yaptığı açıklamada, bu ödüllerin doğru yolda olduklarının bir göstergesi olduğunu belirtti. Önyol, "Tüm ekibimiz adına gururluyuz. Teknoloji ve altyapı yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederek, müşterilerimize en üst seviyede hizmet sunmayı sürdüreceğiz" dedi. Önyol ayrıca, otomasyonlu aktarma merkezleri, akıllı kargo dolapları ve insansız hava araçları gibi teknolojik yeniliklerle son 5 yılda büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Ankara’ya Kargo Teknoloji Üssü Kuruldu

Yurtiçi Kargo'nun son yıllarda yaptığı en büyük yatırımlardan biri olan otomasyonlu aktarma merkezleriyle ilgili konuşan Önyol, Ankara’da inşaatı tamamlanmak üzere olan ve saatte 50 bin kargonun işleneceği bir teknoloji üssü kurduklarını belirtti. Bu merkezde tüm işlemler robotik sistemlerle gerçekleştirilecek.

"Müşterilerimize En İyisini Sunmak İçin Çalışıyoruz"

Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol, son olarak yatırımlarının müşterilere en iyi faydayı sunma amacı taşıdığını ve ödüllerin doğru yolda olduklarını gösterdiğini dile getirdi. Önyol, "Yatırımlarımızın sonuçları kamuoyu ve üniversitelerin analitik ölçümleriyle ödüllendiriliyor. Bu da bizim için büyük bir motivasyon kaynağı" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.