Yüzünden ameliyat olacaktı, tüm parasını çaldırdı

Yüzünden ameliyat olacaktı, tüm parasını çaldırdı

Antalya'nın Kepez ilçesinde, geçirdiği trafik kazası sonrası ameliyat için biriktirdiği parayı çalan hırsız, cep telefonu satıcısı gencin iş yerinde büyük bir hasara neden oldu. Mağdur genç, "Aldıklarını geri getirsin, şikayetçi olmayacağım" dedi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde, cep telefonu satıcısı genç Adem Bilir'in iş yerine yaşanan hırsızlık şoku, toplamda 650 bin TL'yi aşan büyük bir zarara yol açtı. 10 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası yüzünden ameliyat için biriktirdiği parayı çalan hırsız, iş yerindeki sıfır, ikinci el ve müşterilere ait cep telefonlarını da çalarak kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kapüşonlu ve maskeli hırsızın, iş yerindeki cihazları topladığı ve kaçtığı açıkça görülüyor.

Yüzünden ameliyat olacaktı, tüm parasını çaldırdı

Olay sonrası şaşkınlık içinde konuşan Adem Bilir, "Sabah geldiğimde bütün cihazları toplamış hepsini. Sıfır 25 tane, tamir ettiği 30 ikinci el, 6-7 tane müşterilerin cep telefonu vardı. Yarın ameliyat olacaktım; kasadaki 15 bin lira, 50 bin lira ve yine ameliyat için kumbaraya koyduğum yaklaşık 20 bin lirayı da almış. Hepsini hesaplarsak 650 bin TL'den fazladır" şeklinde ifadelerde bulundu. Ayrıca, hırsıza seslenerek, "Çok mağdurum. Aldıklarını geri getirsin şikayetçi olmayacağım. Müşteriler arayıp telefonlarını istiyor. Yarın ameliyat olacağım bir kuruş param kalmadı. Sanırım ameliyat olmayacağım" dedi.

Yüzünden ameliyat olacaktı, tüm parasını çaldırdı

Bu olayın ardından polis, hırsızlık şüphelisinin kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Mağdur genç ise, iş yerindeki kaybının telafisi için çaba harcarken, ameliyat için biriktirdiği parayı geri kazanma umuduyla bekliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler