Zara'nın Sahne Aldığı Düğünde Zehirlenen 10 Kişi Şikayetçi Oldu İddiası

Zara'nın Sahne Aldığı Düğünde Zehirlenen 10 Kişi Şikayetçi Oldu İddiası

Afyonkarahisar'da 5 yıldızlı NG Güral Termal Otel'de gerçekleşen bir sünnet düğününde toplu gıda zehirlenmesi olayı yaşandı.

Geçtiğimiz ay Afyonkarahisar'da bulunan NG Güral Termal Otel, ünlü sanatçı Zara'nın sahne aldığı görkemli bir sünnet düğününe ev sahipliği yaptı. İş insanı Hasan Yılmaz'ın oğulları için düzenlenen bu özel etkinliğe 400'e yakın davetli katıldı. Ancak düğün sonrası birçok konuk gıda zehirlenmesi şikayetleriyle hastanelere başvurdu. Toplamda 100'e yakın kişinin etkilendiği zehirlenme olayı, düğün sahipleri ve davetliler arasında büyük bir rahatsızlık yarattı.

Zara'nın Sahne Aldığı Düğünde Zehirlenen 10 Kişi Şikayetçi Oldu İddiası

Şikayetler ve Soruşturma Süreci

Düğün sahibi Hasan Yılmaz, düğün sonrasında yaşanan zehirlenme olayının ardından otelde verilen yemeklerden örnekler alarak laboratuvara gönderdiğini belirtti. Yılmaz, bu süreçte mağdur olduklarını ifade ederek, yurt dışından gelen düğün misafirlerinin uçuşlarını ertelemek zorunda kaldığını ve tatillerinin alt üst olduğunu söyledi.

Yılmaz ile birlikte zehirlendiklerini iddia eden A.R. ise savcılığa sunduğu dilekçede, düğün sırasında verilen ikramlardan bazılarını tattığını ve ertesi gün ateşlenme, halsizlik ve ishal belirtileri ile hastaneye başvurduğunu belirtti. A.R., düğün menüsünün 5 yıldızlı bir otel standardında olmadığını vurguladı.

Toplamda 10'a yakın kişi tarafından yapılan şikayetler üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın sonucunda otel ve düğün organizasyonu ile ilgili gerekli adımların atılması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.