Zehir tacirinin savunması pes dedirtti: Ucuz olduğu için toplu aldım

Zehir tacirinin savunması pes dedirtti: Ucuz olduğu için toplu aldım

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir yolcu otobüsünde yapılan titiz aramada, ayakkabı içine zulalanmış 266,59 gram metamfetamin ele geçirdi. Tutuklanan şüpheli, uyuşturucuyu kullanıcı olarak aldığını iddia etti.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Selim S.'nin yolcu otobüsüyle Adana'ya yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği istihbaratı üzerine harekete geçti. İncirlik Park alanında durdurulan otobüste yapılan aramada, Selim S.'ye ait olduğu belirlenen bir çift ayakkabının içinde 266,59 gram metamfetamin bulundu.

Gözaltına alınan Selim S., polise verdiği ifadede, "Ucuz olduğu için toplu aldım. Ayakkabının içinde uyuşturucu olduğunu biliyordum, ancak satma niyetim yoktu" dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Metamfetamin operasyonu, Adana Emniyeti'nin narkotik suçlarla etkin mücadelesinin bir göstergesi olarak değerlendirilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Zehir tacirinin savunması pes dedirtti: Ucuz olduğu için toplu aldım

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler