28 yaşındaki Edanur'u hayattan koparan o anlar kamerada

Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen trajik olayda, 27 yaşındaki Edanur K., bilinmeyen bir nedenle saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. Güvenlik kamerası görüntüleri, saldırının dehşet verici anlarını ortaya koydu.

Ankara'nın Sincan ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen bıçaklı saldırı, sokaklarda dehşet ve üzüntü yarattı. S.K. (34) isimli şahıs ile Edanur K. (28) arasında çıkan kavga, Edanur K.'nin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, saldırgan S.K.'nin Edanur K.'ye yönelik saldırısını adım adım gözler önüne serdi. Olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin müdahalesiyle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Edanur K., tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından Edanur K.'nin arkadaşı Kader Düzgün, yaşananları değerlendirerek, "Edanur, sadece sevgiye ihtiyacı olan bir kızdı. Psikolojik sıkıntıları olabilir ama hiç kimse bu şekilde öldürülmeyi hak etmiyor. Kadınlarımıza ve çocuklarımıza sahip çıkalım" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Edanur'un ani ve acı dolu ölümü, ailesini ve yakın çevresini derin bir üzüntüye boğdu. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, toplumda kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve mağdurlara destek olunması gerektiği bir kez daha vurgulandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler