Bakan Yardımcısı İnan'dan Konya Bilim Merkezi’ne ziyaret

Bakan Yardımcısı İnan'dan Konya Bilim Merkezi’ne ziyaret

Türkiye'nin TÜBİTAK destekli ilk ve en büyük bilim merkezi, Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ağırladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Bilim Merkezi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Türkiye'nin TÜBİTAK destekli ilk ve en büyük bilim merkezi olma özelliğini taşıyan Konya Bilim Merkezi'nde gerçekleştirilen atölye ve laboratuvar çalışmaları hakkında bilgi alan İnan, Konya'nın bilim ve teknoloji alanındaki katkılarını övdü.

Bakan Yardımcısı İnan'dan Konya Bilim Merkezi’ne ziyaret

Bakan Yardımcısı İnan, ziyaret sırasında Konya'nın bilim ve teknolojiye olan katkılarını takdirle karşıladıklarını belirterek, Başkan Altay'a iş birliği için teşekkür etti. Öte yandan, Başkan Altay da yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en büyük Bilim Merkezi'nde gerçekleştirdikleri çalışmaları Bakan Yardımcısı İnan ile birlikte incelediklerini ve gençlere, bilim ve teknolojiye olan yatırımlarının devam edeceğini vurguladı.

Bakan Yardımcısı İnan'dan Konya Bilim Merkezi’ne ziyaret

Konya Bilim Merkezi, gençlerin bilim ve teknolojiye olan ilgisini artırmayı, onları yenilikçi düşünmeye teşvik etmeyi ve geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi amaçlayan önemli bir merkez olarak dikkat çekiyor. Bu iş birliği ve incelemeler, ülkenin bilim ve teknoloji alanındaki gelişimine önemli katkılar sunmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler