Başkentlilerin Sofrasına Bereket: 137 Ton 526 Kilogram Et Satıldı!

Başkentlilerin Sofrasına Bereket: 137 Ton 526 Kilogram Et Satıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayında başlattığı "Uygun Fiyatlı Et Satışı" uygulaması ile 11 Mart-5 Nisan tarihleri arasında toplam 137 ton 526 kilogram kırmızı ve beyaz et satışı gerçekleştirildi.

Uygun Fiyatlı Et Satışı ile Başkentlilerin Sofrasına Bereket

Zorlu ekonomik koşullarda Başkentlilerin yanında olmak amacıyla Ramazan ayında başlatılan "Uygun Fiyatlı Et Satışı" uygulaması büyük ilgi gördü. 11 Mart-5 Nisan tarihleri arasında 7 Başkent Market şubesi ve ilçe ilçe gezen Başkent Mobil Market aracılığıyla 137 ton 526 kilogram kırmızı ve beyaz et Başkentlilerin sofrasına ulaştı.

kasap-et-sucuk-1.jpg

Yüzde Yüz Yerli Besi Hayvanlardan Elde Edilen Ürünler

Uygulamada, yüzde yüz yerli besi hayvanlardan elde edilen dana kıyma, kuşbaşı, dana sucuk, bütün tavuk ve haşlama et gibi ürünler uygun fiyatla satışa sunuldu. Başkentliler, marketlerde ve mobil araçlarda uzun kuyruklar oluşturarak uygulamadan faydalandı.

kasap-et-sucuk-2.jpg

Başkan Mansur Yavaş'tan Teşekkür

Uygulamanın yoğun ilgi görmesinden dolayı Başkentlilere teşekkür eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Zorlu ekonomik koşullarda Başkentlilerin yanında olmak için 'Uygun Fiyatlı Et Satışı' uygulamasını başlatmıştık. Uygulamaya gösterilen yoğun ilgi bizleri mutlu etti. Başkentlilerin sofrasına bereket katabildiysek ne mutlu bize. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Uygulamanın Devam Edip Etmeyeceği Henüz Belirsiz

"Uygun Fiyatlı Et Satışı" uygulamasının Ramazan ayı sonrasında da devam edip etmeyeceği ise henüz netlik kazanmadı. Yetkililerden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.