Bilal Erdoğan Konya'da Mevlana Hazretleri Türbesi’nde Kur’an-ı Kerim okudu

"Kur'an Yolunda İcazet Töreni" programı için Konya'ya gelen Bilal Erdoğan, program öncesi Mevlana Hazretlerinin Türbesini ziyaret ederek, sandukası başında dua etti ve Haşr Suresini okudu. O anlar böyle görüntülendi

Geçen hafta sonu Konya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mevlana Hazretlerinin Türbesini ziyaretinde İnfitar Suresi okumasının ardından, dün Konya'ya gelen Bilal Erdoğan da Mevlana Hazretlerinin Türbesinde Kur'an-ı Kerim okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta sonu Konya'da toplu açılış töreni ve çeşitli programlara katıldı. Erdoğan, Mevlana Meydanında gerçekleştirilen toplu açılış töreninin ardından Mevlana Hazretlerinin Türbesi'ni ziyaret ederek sandukası başında dua edip Kur'an-ı Kerim okudu.

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan da dün akşam Konya Mustafa Büyükkaplan Anadolu İmam Hatip Lisesi, M. Fuat Binici Kız Kur'an Kursu ve Fahrettin Büyükkaplan Erkek Kur'an Kursu'ndan 750 Hafızın "Kur'an Yolunda İcazet Töreni" programı için Konya'ya geldi.

Bilal Erdoğan, katılacağı program öncesi Mevlana Hazretlerinin Türbesini ziyaret etti. Hazreti Mevlana'nın sandukası başında dua eden Bilal Erdoğan, Haşr Suresini okudu. Erdoğan'ın Kur'an-ı Kerim okuduğu anlar ise cep telefonu kamerasıyla böyle görüntülendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.