Ersin Şahin'in Objektifinden Pandemi Dönemi: Sanatçıların Siyah Beyaz Portreleri Sergide

Ersin Şahin'in Objektifinden Pandemi Dönemi: Sanatçıların Siyah Beyaz Portreleri Sergide

Projekt Kültür Organizasyonu'nun düzenlediği sergide, üniversite yıllarında başladığı fotoğrafçılık hobisini profesyonel hayata taşıyan Ersin Şahin, pandemi döneminde zorlu günler geçiren 39 sanatçının duygularını siyah beyaz karelerle yakaladı.

Üniversite yıllarında başladığı fotoğrafçılık serüvenini profesyonel bir kariyere dönüştüren Ersin Şahin, pandemi döneminde sanatçıların iç dünyasına ışık tutan etkileyici bir sergiye imza atıyor. Projekt Kültür Organizasyonu tarafından düzenlenen sergi, 12-31 Ocak tarihleri arasında sanatseverleri ağırlayacak.

Ersin Şahin, pandemi sürecinde sanat camiasının zorlu anlarını yakından takip ederek, 2021-2023 yılları arasında 39 farklı sanatçıyı objektifine aldı. Siyah beyaz fotoğraflarla çekilen portrelerde, sanatçıların duygusal derinlikleri ve pandemiye karşı verdikleri mücadele gözler önüne seriliyor.

Sergi hakkında bilgi veren Şahin, "Pandemi döneminin hikayesini hafızalarımızda tutmak adına 39 sanatçımızı fotoğrafladım. Bu dönem, tüm sanatçılar için aynı şekilde geçmemiş olabilir; ancak kendini geliştiren, yeni yollar açan sanatçı dostlarımız da oldu. Pandeminin toplumsal kutuplaşmamıza benzediği bu dönemde, en doğrusunun ileriye bir iz bırakmak olduğunu düşünüyorum. Fotoğrafı, bu sebepten dolayı seviyorum" dedi.

Ersin Şahin'in Objektifinden Pandemi Dönemi: Sanatçıların Siyah Beyaz Portreleri Sergide

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.