Fenerbahçe Beko, Uzatmada Monaco'yu Mağlup Ederek Final Four'a Yükseldi

Fenerbahçe Beko, Uzatmada Monaco'yu Mağlup Ederek Final Four'a Yükseldi

THY Euroleague'de mücadele dolu bir gece! Fenerbahçe Beko, Monaco'yu uzatma periyodunda 80-79 mağlup ederek Final Four'a adını yazdırdı.

THY Euroleague play-off serisi 5. maçında Fenerbahçe Beko, Fransız ekibi Monaco'yu nefes kesen bir mücadelede deplasmanda 80-79 mağlup ederek seride durumu 3-2'ye getirdi ve 6. kez Final Four'a yükseldi. Salle Gaston Medecin salonunda oynanan maçı izleyenler, uzatma periyoduna giden maçta büyük heyecan yaşadılar.

Monaco'nun ev sahipliğindeki bu zorlu mücadelede ilk periyodu 15-13 önde tamamladı. Ancak devre arasına 40-35 geride giren Fenerbahçe, üçüncü periyotta öne geçerek skoru 55-56'ya getirdi. Son çeyrekte de denk bir mücadele sergileyen takımlar, normal süreyi 70-70 beraberlikle tamamladılar.

Uzatma periyodunda da heyecanın eksilmediği maçta, Fenerbahçe Beko rakibini 80-79 mağlup ederek büyük bir zafer elde etti. Bu galibiyetle birlikte başantrenör Sarunas Jasikevicius yönetimindeki Fenerbahçe, THY Euroleague'de 6. kez Final Four'a adını yazdırmış oldu.

Fenerbahçe'nin galibiyetinde Nick Calathes, Scottie Wilbekin ve Tarık Biberovic'in performansı ön plana çıktı. Monaco'da ise Mike James ve Elie Okobo öne çıkan isimler oldu.

Böylelikle Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'deki şampiyonluk yolundaki adımlarını sürdürürken, taraftarlarını bir kez daha sevince boğdu.

Fenerbahçe Beko, Uzatmada Monaco'yu Mağlup Ederek Final Four'a Yükseldi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler