'Film On The Stage' müzikal gösterisi Konya'da sahnelenecek

'Film On The Stage' müzikal gösterisi Konya'da sahnelenecek

Dünyanın unutulmaz film müzikleri, muhteşem bir sahne performansıyla "Film On The Stage" müzikalinde can buluyor! İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde başlayacak olan gösteri, sinema tutkunlarını 14 Ocak'tan itibaren İzmir, Ankara ve Konya'da ağırlayacak.

Sinema dünyasının eşsiz melodileri, "Film On The Stage" müzikali ile seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Ersin Ayhan'ın üstlendiği, sahne tasarımını Galip Emre'nin koreografisinin şekillendirdiği bu özel gösteri, 14 Ocak Pazar günü İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) perdelerini açacak.

Titanik, Baba, Kadın Kokusu, Pulp Fiction, Gladyatör, Cesur Yürek gibi kültleşmiş filmlerin unutulmaz müzikleri, Şef Musa Göçmen'in yönetimindeki Musa Göçmen Orkestrası eşliğinde sahneye taşınacak. Melis Kızılaslan, Zeynep Burcu Altınel ve Doruk Ören'in seslendireceği film şarkıları, seyircilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Gösterinin klasik ve modern dansı bir araya getiren koreografisi, Türkiye'nin seçkin dansçılarıyla hayat bulacak. Kostüm tasarımını Gökçe Şener'in üstlendiği, ışık tasarımını Mustafa Bal'ın gerçekleştirdiği bu benzersiz performans, sinema tutkunları için unutulmaz bir deneyim sunacak.

İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde başlayacak olan gösteri, daha sonra İzmir, Ankara ve Konya'da da sahnelenecek. Film On The Stage gösterisinin biletleri, heyecanla bekleyen izleyiciler için Biletinial üzerinden temin edilebilecek. Sinemanın büyülü dünyasının en özel anları, bu müzikal ile sahnede yeniden hayat bulacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.