Konya'nın 5 ilçesinde de kurulacak 'Refah Marketler'de alışveriş ücretsiz olacak

Konya'nın 5 ilçesinde de kurulacak 'Refah Marketler'de alışveriş ücretsiz olacak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin kazandığı belediyelerde kurulacak "refah marketler'e ilişkin, "Vatandaşımız "refah...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Partinin kazandığı belediyelerde hayata geçirecekleri projeyle ilgili bilgi veren Kılıç, "refah marketler" adı altında yeni bir sosyal yardım ve dayanışma projesi başlatılacağını duyurdu.

Kılıç'ın aktardığına göre, "refah marketler"de vatandaşlar, belirlenen limitler doğrultusunda "refah kart" ile ücretsiz alışveriş yapabilecekler. Bu kartlar, titizlikle seçilecek kişilere dağıtılacak ve aile nüfusuna göre belirlenen bir limitle yüklenecek. Böylece, temel ihtiyaç maddelerinin ücretsiz bir şekilde temin edilmesi sağlanacak.

Konya'nın 5 ilçesinde de kurulacak 'Refah Marketler'de alışveriş ücretsiz olacak

Ayrıca, "refah marketler"in gelir kaynağı konusunda da açıklamalarda bulunan Kılıç, belediyelerin gelirlerinden veya bağışlar yoluyla finanse edilebileceğini ifade etti. Bu marketlerde, yerel ürünlerin uygun fiyatlarla sunulacağını ve ödemelerin "refah kart" ile yapılacağını belirtti.

Projenin pilot uygulamasının Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile başlayacağını ifade eden Kılıç, daha sonra diğer Yeniden Refah Partili belediyelerde de uygulamanın peyderpey hayata geçirileceğini söyledi. Bu sürecin, belediyenin ekonomik durumu ve nüfusu gibi faktörlere bağlı olarak değişebileceğini vurguladı.

Yeniden Refah Partisi'nin "refah marketler" projesi, sosyal yardımların ve dayanışmanın güçlendirilmesi amacıyla önemli bir adım olarak görülüyor.

refah-market.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler