Konyaspor Nasıl Ligde Kalır? Konyaspor'un Kalan Maçları

Konyaspor Nasıl Ligde Kalır? Konyaspor'un Kalan Maçları

Galatasaray Sivasspor'u 6-1 mağlup ederek puanını 96'ya çıkardı. Fenerbahçe Konyaspor'da berabere kalarak şampiyonluk yarışında geriye düştü.

Süper Lig'in 35. haftası heyecan dolu karşılaşmalara sahne oldu. Galatasaray, Sivasspor'u sahasında 6-1 mağlup ederek puanını 96'ya çıkararak en yakın rakibi Fenerbahçe'yle arasındaki puan farkını 6'ya yükseltti. Fenerbahçe ise Konyaspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönerek lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kaldı.

Trabzonspor Samsunspor'a Yenildi, Başakşehir Puan Farkını Kısaltmaya Çalışıyor

Ligde üçüncü sırada yer alan Trabzonspor, Samsunspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olurken dördüncü sıradaki Başakşehir, sahasında Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup edip puanını 55'e çıkararak Trabzonspor'la puan farkını 3'e indirdi. Taraftarı önünde Rizespor'u uzatma dakikalarında bulduğu golle 3-2 yenen Beşiktaş ise 54 puanla beşinci sırada bulunuyor.

Küme Düşme Hattında Puanlar Yakın

Haftaya küme düşme hattında giren ekiplerden Pendikspor, Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederken Gaziantep FK ile Hatayspor 1-1 berabere kaldı. 33 puanlı Pendikspor 19'uncu, 34 puanlı Hatayspor 18'inci, 35 puanlı Gaziantep FK ise 17'inci yer alıyor.

Konyaspor Ligde Kalmak İçin Neler Yapmalı?

Rakiplerinin puan kaybettiği haftalarda Konyaspor'un görünen tek şansı 36. haftada Samsunspor ve 37. haftada Kayserispor maçlarından galibiyetler çıkarmak. Konyaspor, alacağı galibiyetlerle ligin son haftası oynayacağı Galatasaray mücadelesine rahat çıkmayı hedefliyor.

Süper Lig heyecanı son haftaya kadar devam edecek gibi görünüyor. Galatasaray şampiyonluk koltuğunda rahat otururken, Fenerbahçe ve Trabzonspor da son haftaya kadar umutlarını yitirmeyecek. Küme düşme hattında ise Pendikspor, Hatayspor ve Gaziantep FK arasında kıyasıya bir mücadele yaşanacak.

super-lig-puan-durumu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler