Konyaspor-Fenerbahçe maçına Alman VAR

Konyaspor-Fenerbahçe maçına Alman VAR

Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor ile Fenerbahçe arasındaki mücadelede Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Schlager, Video Yardımcı Hakem olarak görev alacak.

Türkiye Süper Lig'in heyecanı, 35. hafta mücadelesiyle devam ediyor. Bu haftanın önemli karşılaşmalarından biri, Konyaspor ile Fenerbahçe arasındaki müsabaka olacak. Bugün saat 20.00'de Konya Büyükşehir Stadyumu'nda gerçekleşecek olan maçta hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak.

Hakem ekibinde Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Burak Şeker olacak. Ancak dikkat çeken nokta, Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Schlager'in oturacak olması.

Schlager'in VAR'daki yardımcılıklarını ise Ömer Faruk Turtay, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Onur Özütoprak üstlenecekler. Bu uluslararası dokunuş, mücadele öncesinde heyecanı daha da artırırken, maçın adil ve şeffaf bir şekilde yönetilmesine katkı sağlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler