Minibüsün çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı

Karaman-Konya Karayolunda meydana gelen kaza, 72 yaşındaki İdris S'nin minibüs çarpması sonucu ağır yaralanmasıyla sonuçlandı.

Karaman'da sabah saatlerinde yaşanan üzücü bir kaza, 72 yaşındaki İdris S'nin aniden yola çıkmasıyla başladı. Karaman-Konya Karayolu'nun 1. kilometresinde, İdris S'ye, F.İ. yönetimindeki 70 C 011 plakalı minibüs çarptı.

Kazada ağır yaralanan İdris S, olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri tarafından hemen Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, yaşlı adamın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Minibüs sürücüsü F.İ. yaşanan olayı şu şekilde aktardı: "Yaşlı adam bir anda yola çıktı. Diğer araçlar çarpmamak için yolun soluna kaçtı. Ben de yolun sağ tarafına kaçmaya çalıştım, ancak bariyerlerden dolayı kurtaramadım. Daha sonra minibüsün dikiz aynası yaşlı adama çarptı."

Kazayla ilgili olarak trafik ekipleri ve olay yeri inceleme ekibi tarafından detaylı bir tahkikat başlatıldı.

Minibüsün çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler