Adanalı fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı

Adanalı fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı

ABD'de ölümüyle gündeme gelen Yağmur Taktaş'ın ailesi, şüpheleri üzerine mezarının açılmasını talep etti. Mezar yeniden açılarak Taktaş'ın cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Adana'nın Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verilen Yağmur Taktaş'ın ölümüne ilişkin şüpheler devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybettiği iddia edilen ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Taktaş'ın ailesi, adaletin sağlanması için mezarın yeniden açılmasını talep etti.

Adanalı fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı

Bugün sabah saatlerinde gerçekleştirilen işlemle birlikte Taktaş'ın cansız bedeni mezarından çıkarılarak Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na nakledildi.

Ailenin avukatı Fethi Öksüz, yaptığı açıklamada, "Mezar yeniden açıldı ve cenaze Adana Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Yeniden otopsi işlemi gerçekleştirilecek ve sonuçları bekleyeceğiz." dedi. Taktaş'ın ölümüne ilişkin detayların aydınlatılması için başlatılan süreç, ailenin kararlı tutumuyla devam ediyor.

Adanalı fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler