Önce kaza sonra kavga: Basit kaza kanlı bitti

Önce kaza sonra kavga: Basit kaza kanlı bitti

Selçuklu'nun Fatih Mahallesi'nde Araç Kavgası Kanlı Kavgaya Dönüştü! Bir Kişi Yaralandı, Diğeri Hastanede...

Selçuklu'nun merkezinde, Fatih Mahallesi Ömerli Sokak'ta sabah saatlerinde yaşanan olay, iş yeri komşuları arasında başlayan basit bir trafik kazasının kanlı bir kavgaya evrilmesine neden oldu. Edinilen bilgilere göre, A.A. ve H.G. isimli komşular, sokak üzerinde araçlarıyla seyir halindeyken maddi hasarlı bir trafik kazasına karıştılar.

Önce kaza sonra kavga: Basit kaza kanlı bitti

Kaza sonrası başlayan sözlü tartışma, kısa sürede fiziksel bir çatışmaya dönüştü. Tartışma esnasında H.G., elinden yaralandı ve bu durum kavgayı daha da alevlendirdi. Kontrolden çıkan H.G., yanında bulunan tabancanın kabzasıyla A.A.'nın başına vurduktan sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.

Önce kaza sonra kavga: Basit kaza kanlı bitti

Başından yaralanan A.A., çevredekiler tarafından hızla hastaneye kaldırıldı. Neyse ki, yapılan ilk müdahalelerin ardından hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi. Polis ekipleri olayın ardından harekete geçti ve H.G.'nin izini sürerek kendi aracıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gittiğini tespit etti.

Olayla ilgili detaylı bir tahkikat başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum